Meny

Noe godt å spise?

Enten du er en vietnamesisk matentusiast eller søker nye smaker, er Pho en must-try på vår meny. Utforsk det rike vietnamesiske kjøkkenet hos KONG FO og opplev smaken av Vietnam.

1. Vårruller
109.-

2 sprøstekte vårruller fylt med biff, kylling, gulrot, hvitløk, løk og vermicelle nudler. Serveres med frisk salat og dipp-saus. *Gluten, soya, egg

2. Fries chili-mayo
65.-

Sprø, gylne pommes frites servert med en krydret og pikant chili majones. *Gluten, egg

20. Pho (nuddelsuppe)
229.-

Nuddelsuppe i rik oksekraft med risnudler, skivet oksekjøtt, kjøttboller, bønnespirer, vårløk og løk. Serveres med salat, chili, mynt, og limebåt. Tilpass smaken med hoisinsaus og sriracha chilli etter ønske. *Fisk, gluten, soya

21. Pad Thai
209.-

Stekt risnudler med kylling, scampi og egg i tamarindsaus og bønnespirer, toppes med peanøtter og friske urter. *Fisk, egg, peanøtter

22. Bun Cha Gio (Nudler med Vårrull & Biff)
209.-

Sprøstekt vårruller av rispapir fylt med saftig biff og kylling kjøttdeig, servert over risnudler og en frisk salat med urter og grønnsaker. Serveres med en deilig og hjemmelaget fiskesaus. *Fisk, gluten

23. Chicken Paneng Curry
219.-

Kylling, blomkål, aspergersbønner, gulrot, paprika, basilikum, chili og koriander. *Gluten, fisk

24. Stektris med ribbe, skinke og grønnsaker
199.-

Ribbe, skinke, ris, bønner, mais, gulrot, egg. *Melk, gluten, soya og egg

25. Crispy Duck
259.-

Sprøstekt and serveres med pannekaker, agurk, vårløk, mangostrimler og hjemmelaget hoisinsaus. *Peanøtter, sesame, gluten, skalldyr, soya

3. Rekechips
45.-

Sprø og delikate chips laget av tynne skiver av reker. *Skalldyr, gluten

30. Tofu Paneng Karri (Vegetar)
219.-

Tofu, blomkål, aspergersbønner, gulrot, paprika, basilikum, chilli, korianderAllerg. *Gluten, fisk, soya

31. Pad Thai tofu
209.-

Stekt risnudler med grønnsaker i tamarindsaus og bønnespirer, toppes med peanøtter og friske urter *Peanøtter

4. Edamamebønner
55.-

Friske soyabønner som er lett saltet og dampet.

5. Stekte Gyoza
129.-

4 delikate dumplings fylt med saftig kyllingkjøtt og aromatiske grønnsaker. Stekt til de er gylne og sprø på bunnen, servert med en dippsaus. *Gluten, soya

6. Kyllingspyd
109.-

2 saftige kyllingbiter marinert i peanøttsaus og urter, tredd på trepinner og deretter stekt. *Gluten, soya, peanøtter

D1. Mochi kuler
119.-

3 delikate japanske risboller laget av søt, klebrig risvannmelon fylt med ulike smaker. *Melk, egg

D2. Gulrotkake med sorbetis
99.-

Saftig og smakfull, håndlaget gulrotkake med en nydelig ostekrem inni og på toppet. Servert med en kule forfriskende sorbetis. *Gluten, melk, egg

KID1. Mini Pho
149.-

Nuddelsuppe i rik oksekraft med risnudler og skivet oksekjøtt. Serveres med salat, mynt og limebåt. Tilpass smaken med hoisinsaus og sriracha chilli etter ønske. *Fisk, gluten, soya

KID2. Vårruller med pommes frites
129.-

Sprøstekt vårrull fylt med biff, kylling, gulrot, løk og vermicelle nudler. Serveres med frisk salat og pommes frites. *Gluten, soya, egg